Kaycan - Huoltovapaa seinäprofiili

   

  Image on kanadalainen laatutuote, joka on suunniteltu kestämään voimakkaita ilmaston- ja lämpötilanvaihteluita. Jo yli 40 vuoden ajan on rakennettu taloja, joiden ulkoverhouksena on käytetty tätä edullista ja helppohoitoista materiaalia.

  Nykyään yli puolet pientaloista Kanadassa ja USA:ssa verhoillaan tällä uskomattoman kestävällä seinäprofiililla, ja tyytyväisiä Kaycan-käyttäjiä on jo miljoonia kaikkialla maailmassa. Kaycan on vertaansa vailla oleva tuote siellä missä talon ulkoverhousmateriaali asetetaan alttiiksi erityisen voimakkaille sää- ja lämpötilanvaihteluille. Suomen olosuhteisiin Kaycan on poikkeuksellisen tyylikäs ja helppohoitoinen valinta, maassamme onkin jo useita satoja erityyppisillä Kaycan-profiileilla verhoiltuja rakennuksia.

  Kaycan on erittäin käyttökelpoinen materiaali uusittaessa rakennuksen ulkoverhousta, ja luonnollisesti myös yhä useampi uusi talo saa verhoukseen aina siistin ja täysin huoltovapaan Kaycan-profiilin. Yhtenä syynä Kaycanin kasvavaan suosioon ovat sen lähes olemattomat ylläpitokustannukset verrattuna mihin tahansa muuhun ulkoverhousmateriaaliin.

  •     Kaycan on läpivärjätty, se ei haalistu missään olosuhteissa
  •     Kaycan ei vaadi maalausta muutaman vuoden välein kuten puuverhousmateriaalit
  •     Kaycan ei hilseile eikä halkeile, Kaycan-talo on aina kuin uusi
  •     Kaycan-verhous voidaan pestä esim. painepesurilla
  •     Kaycan-materiaaliiin ei imeydy pöly eikä ilmansaasteet kuten huokoisiin materiaaleihin

  Kaycan kestääKaycan - 50 vuoden takuu

  Laajaa ja monipuolista Kaycan-seinäprofiilimallistoa on valmistettu jo 30 vuoden ajan, ja aktiivisen tuotekehityksen tuloksena on aikaansaatu rakenteellisesti erittäin kestävä materiaali. Kaycan-profiilin patentoitu rakenne on suunniteltu kestämään poikkeuksellisen voimakkaita tuulikuormia, jopa hirmu- ja pyörremyrskyjä, joiden kohteeksi ulkoverhousmateriaalit varsinkin USA:ssa aika ajoin joutuvat. Kaycan-profiilien ja laajan Kaycan-tarvikevalikoiman ylivoimaisen kestävyyden takaa niiden valmistamiseen käytetty DURATRON-vinyylikloridi. Patentoitu DURATRON-koostumus on nykyaikaisen rakennusteollisuuden ehkä tarkimmin varjeltu salaisuus. DURATRON sisältää lukuisia yhdisteitä, jotka yhdessä luovat Kaycanin mullistavan säänkestävyyden. Kaycan-tuotekehitysosasto työskentelee tarkoin valvotuissa laboratorio-olosuhteissa ja tuotteen ylivoimaisuudesta kertoo parhaiten se, että tehdas myöntää Kaycan-profiilille hämmästyttävän 50 vuoden takuun!

  •     Kaycan on suunniteltu kestämään voimakkaita tuulikuormia
  •     Kaycan ei ime itseensä kosteutta eikä turpoa tai väänny
  •     Kaycan ei haurastu missään sääolosuhteissa
  •     Kaycan ei homehdu

  Kaycan on turvallinen

  Huoltovapaalla Kaycan-ulkoverhouksella viimeistellyssä talossa nukut rauhallisia unia, sillä Kaycan-verhoiltu rakennus on erittäin paloturvallinen. Useissa vakuutusyhtiöissä Kaycanin käyttö huomioidaan pienempinä vakuutusmaksuina.

  Kaycan-materiaali on itsestään sammuva ja sen itsesyttymislämpötila on selvästi useimpia ulkoverhousmateriaaleja korkeampi, n. 450 astetta Celsiusta! Lisäksi Kaycan savunmuodostus on erittäin pientä. Suomessa VTT on testannut Kaycanin kaltaisen ulkoverhouksen paloturvallisuuden.

  Kaycan on 100% vesitiivis materiaali, mutta sen mullistavan rakenteen vuoksi ulkoverhous on aina hyvin hengittävä. Kaycan-talo hengittää luonnollisella tavalla ja kosteus poistuu rakenteista esimerkiksi puuverhoukseen verrattuna erinomaisesti. Kaycan-talossa on miellyttävää ja turvallista asua Suomen vaihtelevissa sääoloissa.

  Kaycan on ympäristöään ajattelevan ihmisen valinta

  Kaycan-profiilien elinkaari on poikkeuksellisen pitkä ja niiden valmistaminen, käyttö ja hävittäminen kuluttaa erittäin vähän tärkeää energiaa. Esimerkiksi pintakäsiteltyyn puuverhoukseen verrattuna Kaycan on varsin energiataloudellinen vaihtoehto.

  Kaycan-talo on myös todella lämpötehokas; säästät sekä energiaa että luonnollisesti selvää rahaa, vuosi vuoden jälkeen. Lisäksi Kaycan on 100% kierrätyskelpoinen materiaali ja sillä on useita ympäristöystävällisiä loppusijoituskohteita.

  © JM Rempat.net Oy - Raitatie 8 - 84100 Ylivieska - 0400 295 030 - 040 768 8351